Milić Vukašinović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Nakon što se oporavio posle operacije koja mu je spasla život, Milić Vukašinović prvi put se sinoć pojavio u medijima.

Roker i tekstopisac gostovao je kod Ognjena Amidžića u emisiji, pa se između ostalog prisetio i saradnje sa čuvenim Tomom Zdravkovićem.

Kako je objasnio, prilikom prvog susreta za dlaku su izbegli tuču u kafani.

- Kada je Toma uzeo "Sijećaš li se Sanja", mene su zvali da dođem u kafić. Toma, tek je izašao iz bolnice, hteo je da peva. I ja odem, šta ću. On me pita: "Šta je problem?", on kaže: "Ovo je najbolja narodna pesma koju sam čuo", ja mu kažem da snimi, ali da ne pije, jer je tada počeo da pije, samo što je izašao iz bolnice. Umalo smo se potukli jer sam ja tada bio glavni autor u Jugoslaviji, a on je tek trebao da se provali. Pijan je bio, počeo je da me provocira - započeo je Milić i nastavio:

Milić Vukašinović

Foto: Alo.rs

 

- Onda je bio baš žestok: "Tvoje pesme su g***a" i kada je meni pukao film, skočio sam na sto i rekao mu: "Sada ću ti razvaliti zube". Malo mu je to smetalo. On skoro mrtav pijan, sedeo sam s njegovim društvom i probudio se posle ne znam koliko sati bez ideje šta nam se desilo. U sobi mrak, nisam znao, okrenem telefon, a oni mi kažu: "Toma te je doneo u sobu hotela, platio je sve, morao je da ode" - rekao je Milić u emisiji Amidži šou.

Podsetimo, Milić je pre nekoliko meseci imao ozbiljne probleme sa srcem, p je za Alo! i sam govorio da je situacija alarmantna, ali nije gubio nadu. Srećom, sada je bolje i oporavlja se.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading