Milić Vukašinović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Rokeru Miliću Vukašinoviću pre nekoliko dana je bila zakazana operacija srca, a zbog njegovog narušenog zdravstvenog stanja je odložena. 

Mi smo kontaktirali Vukašinovića kako bismo čuli kako se oseća, a on nam je otkrio detalje i kada se nada da će moći da mu ugrade stentove. 

- Pustili su me kući. Trebao sam 18. da se operišem, ali mi je bila jako loša krvna slika. Probali su da poprave stanje sa bocom krvi, ali ni to nije znatno poboljšalo parametre. Neki minimum je 110, a ja sam imao 70 - otkrio nam je Milić, pa priznao da će pre operacije proći i terapiju anemije: 

- Treba da primim 3-4 infuzije gvožđa, ali ni to ne može tako brzo da popravi - priznao je roker za Alo! i otkrio za kada je planirana operacija:

- Za 20 dana se očekuje da će se situacija sa krvnom slikom popraviti i da ću moći da se operišem, ja se nadam - poručio je Milić i za kraj otkrio kako se sada oseća:

- Dobro sam sada, sem što se više zamaram - istakao je za kraj Vukašinović.

Podsetimo, roker je nedavno otkrio da će mu zahvaljujući Acu Pejoviću biti ugrađeni stentovi, a njegova supruga i on javno su se zahvalili pevaču na ovom velikodušnom gestu. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading