Zdravko Čolić
Foto: Promo/Foto: Promo

Zdravko Čolić ima pune 72 godine, a i dalje je miljenik nežnijeg pola kao na samom početku karijere kada su dame ludele za njim i proganjale ga širom bivše Jugoslavije. Pevač je i sam svestan toga i kako kaže, prija mu to i laska i nakon toliko decenija scene i popularnosti.

- Tako je to, prosto se rodiš tako i onda ne možeš nigde da pobegneš od toga. Žene su te koje su više vezane za muškarce, za muške bendove, a mi pevamo ljubavne pesme. Sa druge strane, za ženske vokale više su vezani muškarci. Svakako je to lepo i sigurno laska - iskren je bio Čola i dodao da ga raduje što je s godinama dobio i među muškarcima obožavaoce:

Zdravko Čolić

Foto: ATA Images

 

- Nemam ništa protiv toga da je većina publike ženska, mada je jako puno i muške raje. To je godinama tako kako stasavam i starim, pojavljuje se i neki muški respekt - dodao je Čola, prenosi 24sata.hr.

Podsetimo, Čolić je nedavno govorio o svojoj porodici, pa se dotakao i supruge Aleksandre koja mu je sušta suprotnost jer ne voli eksponiranje, ali mu je i najveća podrška i oslonac. Zdravko je tom prilikom objasnio zbog čega konkretno Aleksandra izbegava javne događaje i medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading