Lane Gutović
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin

Ćerka legendarnog glumca Laneta GutovićaMilica Gutović, obelodanila je strašne stvari o poslednjim danima života svog oca, ali i progovorila o nasledstvu, a o istom već danima ne prestaje da se priča.

Poznato je da je glumac, pored brojnih nekretnina u Beogradu, posedovao i vikendicu "kontejner" u Neuzini, gde je obožavao da peca.

Kako meštani pomenutog mesta tvrde, vikendica je obijena pre godinu dana, nakon čega je sklonjena sa privatnog poseda.

- Nema vam te vikendice tu više. Sklonili su kontejner, prošle godine jer bio obijen - rekao je jedan od meštana, a drugi se odmah nadovezao.

OBIJENA VIKENDICA POKOJNOG LANETA GUTOVIĆA! Meštani otkrili detalje i šta se desilo!

Printscreen

 

- Znamo Laneta, kako da ga ne znamo. Legenda! Ali nije voleo puno da se druži. Slabo smo ga viđali, ima tu jedan naš prijatelj, sa njim se družio i to je to. Uglavnom je dolazio njegovim terenskim vozilom i pecao - istakao je drugi meštanin sela za Blic.

Kako pišu domaći mediji, iza glumca su ostali kuća u Kumodražu, vikendica "kontejner" u Neuzini, kao i motorni čamac. Uz to ostala su i četiri skupocena automobila, kao i kuća na Umki.

- Lane nikad nije bio čovek materijalista. Najviše je voleo da se druži i da troši novac u kafani. Najviše je bio vezan za sinove, kojima je ostavio kuću u kojoj su živeli. On je najviše voleo da peca kod svog "kontejnera" u Neuzini. Sinovi su ostali da žive s njim u kući posle njegovog razvoda od njihove majke, tu su i ostali posle njegove smrti - rekao je porodični prijatelj Gutovića.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading