Ruška Jakić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Snežana S., koja je osumnjičena da se bavila nadrilekarstvom i nadriapotekarstvom, često se na društvenim mrežama hvalila poznanstvima sa poznatim ličnostima, te je fotografije sa njima objavljivala javno.

Snežana je zadržana u pritvoru na 48 sati, a među popularnim koji su imali kontakt sa njom je i voditeljka i modna vlogerka Ruška Jakić.

Naim, 2014. godine ona je podelila niz fotografija sa Ruškom, koja je sada za medije otkrila da ne poznaje dotičnu, kao i da se ne seća susreta sa njom, pa pretpostavila da je u pitanju samo jedan od fanova koji joj svakodnevno traže da se fotografišu.

- Ne poznajem ni nju i gospodina sa fotografije. Čak mi nisu ni likom poznati. Sudeći po mojoj frizuri, ova fotografija je nastala pre mnogo godina, pošto već dugo ne nosim tako zalizanu kosu. Meni na dnevnom nivou prilazi mnogo ljudi da se fotografišu sa mnom, moguće je da je i kod nje to bio slučaj. Ovaj ambijent mi liči na neki kafić ili prijem na kom sam bila - rekla je Ruška, pa dodala:

- Imam dva kafića u kojima svakodnevno sedim i uvek mi neko traži da se fotografišemo, verujem da je tako bilo i sa njima, zaista se ne sećam ko je gospođa - tvrdila je Ruška, pa se požalila.

- Meni se malo-malo dešavaju gluposti tog tipa da neko montira fotografije sa mnom, pravi profile na društvenim mrežama gde se predstavljaju kao ja i slično. Ćerka mi konstantno govori da sve to prijavim policiji, ali ja nemam živaca da se bakćem sa tim - zaključila je ona za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading