Mirka Vasiljević
Foto: Alo/Printscreen

Poznato je da je glumica Mirka Vasiljević brižna majka i izvrsna domaćica. Od karijere glumice nikada nije odustala iako se veoma mlada ostvarila u ulozi majke i supruge, a sada je odlučila da započne još jedan biznis.

Mirka Vasiljević

Printscreen

 

Mirka je više puta i pred kamerama spremala porodičnu trpezu, te dokazala kakva je u kuhinji, a privatni biznis koji pokreće vezan je upravo za to.

Lepa glumica odlučila je da se upusti u biznis pravljenja torti sa jednom od svojih prijateljica, a kako domaći mediji tvrde, odlično im ide. 

Iako je skoro pričala da razmišlja o proširenju porodice i da priželjkuje blizance, ona je svoje vreme sada fokusirala na novi poslovni poduhvat koji tek planira da razvije.

Podsetimo, Mirka je svojevremeno govorila o t6ome kako je uspela da nakon četiri porođaja vrati devojačku liniju.

Mirka Vasiljević promenila boju kose

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prva trudnoća je bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma - rekla je ona tada i dodala:

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan – pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana – da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje – idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak – otkrila je Mirka svoj tajni recept za magazin Žena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading