Dragan Marinković Maca
Foto: Printscreen/Printscreen

Glumac Branislav Lečić našao se u centru skandala, jer je tužio mladu koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim snimi scenu u popularnoj seriji "Radio Mileva". 

U glumačkom svetu postoji nekoliko skandala koji su bili predmet interesovanja javnosti, ali i predmet suda. 

Naš glumac i voditelj Dragan Marinković Maca svojevremeno je istakao da zna mnogo primera kada su glumci i filmski moćnici mamili mlade koleginice u zamenu za ulogu. 

Maca o svom životu

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja ću biti vrlo iskren, bolno direktan. Kad bih pričao ko sve zove glumice na kasting u 10 uveče, ne bi vam bilo dobro. Ta vrsta bezobrazluka je tačna. Studentkinje su izložene takvim neprijatnostima od strane i glumaca, šmekera i producenata to je tačno. Bio sam prisutan kada su takve džukele i stoka bezobrazna polu pijana zvala te mlade glumice studentkinje na kastinge. Ima takvih stvari, izložene su neprijatnostima da bi došle do neke uloge u pozorištu, filmu i tako dalje. Glumci, veliki šmekeri, kad bih rekao ime, videli biste šta je skandal. Zovu da dođu u kafanu na kasting. To je normalno, bez srama. Bio sam prisutan kad je jedna moja koleginica imala takav poziv od jedna popularne osobe i veoma bitne u našem svetu. To postoji, nema laži. To nije retkost, nažalost. Tako je i u svetu mode, manekenstva, u svetu glume, to je tako - rekao je tada glumac za domaće medije. 

Podsetimo, jedan od najvećih skandala i optužbi za se*ualno uznemiravanje jeste slučaj Mike Aleksića i Milene Radulović, čije suđenje i dalje traje. 

Branislav Lečić pre tri godine optužen je od strane glumice Danije Štajnfeld za silovanje, a tužilaštvo je tada odbacilo optužbe. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading