Nemanjina frizura
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Pre malo manje od godinu dana Cecin zet Nemanja Gudelj odlučio je da ode na transplantaciju kose. Naime, on je na operaciji bio u Turskoj, a ovaj problem osim njega rešili su i mnogi drugi poznati muškarci i nisu žalili para.

- Sa oduševljenjem sa vama delim rezultate moje transformacije kose! Pogledajte sada! Rezultati su neverovatni. Zauvek zahvalan na ovoj transformaciji - pohvalio se tada Gudelj.

Nemanja Gudelj

Printscreen

 

Osim njega, probleme sa zaliscima imao je i Milan Kalinić koji se na isti zahvat odlučio pre nekoliko godina i o tome je javno govorio. I njegove kolege Branislav Lečić i Dragan Marinković Maca takođe su se rešili ovog estetskog nedostatka uz pomoć transplantacije. Osim njih, isto je učinio i pevač Daniel Alibabić, ali i njegove kolege Toni Cetinski i Bojan Marović.

Poznati doktor koji važi za stručnjaka u ovoj oblasti objasnio je malo bliže ovaj problem koji imaju i mlađi muškarci:

- Postoji više razloga zbog kojih kosa može da opada. Najčešći je genetska osnova, ali kod žena se može javiti iz zbog genetskog disbalansa. Kosa može da opada i tokom jeseni i zime, ali i kao posledica različitih oboljenja i bolesti koje je važno dijagnostikovati da be se pacijent lečio - rekao je dr za RTS.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading