Šeki Turković
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

Pevač Šeki Turković pre 10 godina je sa suprugom otišao u Ameriku, odakle se vratio u decembru prošle godine. 

On je sada otkrio da je tamo doživeo moždani udar.

- Ja sam se preselio u Ameriku 2014. godine, ranije sam išao tamo na turneje i imao radnu vizu, ali sam 2014. godine rešio čvrsto da odem da živim u Ameriku, živeo sam tamo 10 godina i nisam baš zadovoljan, pa sam rešio da se vratim ovde i da stopiram taj život u Americi 13. decembra prošle godine, tada sam uzeo kartu u jednom pravcu Čikago-Beograd. Imao sam i zdravstvenih problema, ali je sve to bilo bezopasno i rekao sam sebi "šta ću ja u Americi, hoću da idem među naše ljude". Ovde odlazim kod lekara i sada sam dobro, ne mogu da se žalim - rekao je pevač, te dodao:

Imao sam moždani udar u Americi, ali nije to bilo opasno. Nisam ništa osetio.

Šeki Turković

Printscreen

 

Šeki je ispričao i zbog čega je odlučio da se preseli preko okeana.

- Godinama sam išao u Ameriku, imao sam radnu vizu i kada sam skupio te kredite, 40 kredita, onda sam zašao u godine kada mogu da idem u penziju, stekao sam pravo na penziju, međutim, ko je njihov dinar iskoristio taj je odmah umro. Razočarao sam se u američku penziju, mala mi je penzija, ali kada je čovek zdrav svega će biti - rekao je Turković.

Pevač je otkrio da je tamo vozio kombi.

- Vozio sam kombi sa suprugom, pevao sam na tezgama subotom i nedeljom kod naših ljudi, svemu tome je došao kraj i rekao sam sebi "vraćaj se, Šeki, u Beograd" - istakao je on.

NAŠ POZNATI PEVAČ IMAO MOŽDANI UDAR Ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja, ispričao sve javno!

youtube

 

Pevač je ispričao i kako su naši ljudi reagovali na njega kada ga sretnu.

- Ma gde nas nema. Sasvim su normalno reagovali, ja sam skroman čovek i normalan. Lepo je kada sretnete svoj čoveka u Čikagu, ali kada dođete kući je najlepše - rekao je.

Turković je istakao da je znao da će mu penzija biti tako mala, ne bi ni išao u Ameriku.

- Ne bih sigurno, ali opet kažem neka smo samo zdravi, zdravlje je najveće bogatstvo - zaključio je Šeki za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading