EVO KAKO DANAS IZGLEDA EKSTRA NENA Poslednja je predstavnica Jugoslavije na Evroviziji, važila je za jednu od najlepših
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena devedesetih godina bila je jedna od najpopularnijih domaćih pop pevačica, a predstavljala je i Jugoslaviju napesmi za Evroviziju.

Ekstra Nena je 1992. bila poslednja predstavnica Jugoslavije na Evrosongu.

Ona je tada izvela numeru Ljubim te pesmama na velikoj bini u Švedskoj i oduševila publiku.

Popularna pevačica koja je i inače poznata po svojoj ženstvenosti i tome da je prava dama, zablistala je u dugoj, elegantnoj haljini i zadivila sve svojim izdanjem.

Njena pesma postala je hit u državama bivše Jugoslavije, a pevačici je otvorila vrata u svetu muzike,pa je nastavila da gradi svoju uspešnu karijeru.

EVO KAKO DANAS IZGLEDA EKSTRA NENA Poslednja je predstavnica Jugoslavije na Evroviziji, važila je za jednu od najlepših

Foto: Printscreen/instagram

 

Ekstra Nena se pored muzika oprobala i u glumi, pa je ostvarila nekoliko uloga u filmovima i pozorišnim predstavama. Takođe poznata je i po svom visokom obrazovanju, završila je fakultet i predavač je na jednom Univerzitetu.

Podsetimo, nedavno je pričala teškoj o borbi za potomstvo.

- Ja sam mlada možda imala prilike, ali bilo je nekih nesrećnih slučajeva koji su doveli do toga da se ne ostvarim. Ali, vidim da kako sam se posvetila ovoj deci sa kojom radim, da sam ja njima i majka i otac i tetka, a i uostalom puni su kontejneri beba, važno je ko te gaji. Da ja imam neku finansijsku situaciju, ja bih usvojila nekoliko, ali ovako kad brinem o svom budžetu ne mogu tako rizično da radim te stvari, inače važno je ko gaji dete. Sreća je kada možeš i da rodiš i da gajiš i to sa voljenom osobom. Zato vi koji sve to imate morate da budete srećni i kada nešto ima i nema znajte da je sreća na vašoj strani - rekla je nedavno pevačica za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading