Nataša Bekvalac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Nataša Bekvalac iz dva braka dobila je dve ćerke - Hanu i Katju, a mlađoj Katji Nataša je priredila rođendansku proslavu.

Naime, njena naslednica napunila je šest godina i tim povodom pevačica je priredila žurku za drugare.

Kako je devojčica želela da sve bude po tematici iz serije Wednesday, na rođendanu mogla se videt crno-siva torta, crni baloni, dok je i sama Katja ponela haljinu u istoj boji. Svi su bili vidno dobro raspoloženi te nisu skidali osmehe sa lica.

Nataša je sve vreme bila sa Katjom dok je duvala rođendanske svećice, a njene sestre Kristina i Dragana bile su raspoložene da podele atmosferu sa rođendana na društvenim mrežama.

Nataša Bekvalac

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Nataša je jednom prilikom istakla koliko je srećna što je Katja baš njena ćerka.

- Sećam se kada su doktori rekli neće biti dobro. Nas dve smo znale da će biti. Sećam se da su rekli dan kada ćeš se roditi. Znala sam da će biti onako kako ti budeš želela. Od trenutka kada si se rodila pa i pre kroz tebe upoznajem sebe, učiš me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas važi ljubav! Sećam se kako si me naučila šta znači biti hrabar. Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice...najhrabrije! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, Katarina moja. Srećan rođus, sine moj -  napisala je Nataša Bekvalac tada u svojoj objavi, koju je posvetila ćerkici koju je dobila iz braka sa Lukom Lazukićem, trećim bivšim suprugom, kojeg je nakon porođaja prijavila za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading