JEDNA IMA ETNO STIL... Naša pevačica javno rekla ko su joj favoriti na "Pesmi za Evroviziju"
Foto: Printscreen/Foto: instagramprintscreen

Pevačica Ivana Selakov oglasila se i istakla ko su njeni favoriti na Pesmi za Evroviziju. 

Nakon što su mnoge estradne zvezde podržale Anđelu Ignjatović Breskvicu, sada se oglasila i Ivana Selakov koja je takođe svoje simpatije izrazila prema ovim koleginicama.

Naime, ona je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila dva, po njenom mišljenju, favorita prve polufinalne večeri.

- Ja volim pesmu koju mogu da ponovim, da otpevam, da ta pesma uđe u narod, da se dopadne ljudima. Poput pesme "Lane moje", svaki bend ju je svirao. "Molitva" takođe, ali ko može da otpeva. Pa na kraju krajeva i pesme Jelene Tomašević. To su pesme koje se pevaju i dan danas. Tako da ja volim takve pesme, stvarno volim. Nemam ništa protiv ovih modernih i na kraju krajeva prate se neki svetski trendovi - rekla je pevačica i dodala:

JEDNA IMA ETNO STIL... Naša pevačica javno rekla ko su joj favoriti na

Privatna arhiva

 

- Meni je kao izvođaču Breskvica bila sjajna. Kada se onako pojavila i zapevala, bilo mi je lepo da slušam, da gledam. Pored nje bih spomenula Zorju koja mi se jako dopala, vrhunski vokal. Mislim da devojka najbolje peva od ovih iz prve polufinalne večeri. Ona peva fenomenalno i izgledala je super i cela koncepcija je bila fenomenalna. Ima mi neki vajb Holivuda, filmske muzike, Diznija. A Breskvicina pesma isto može sutra da uđe u narod i da se i svira, i da se peva. Ima taj neki naš etno stil, ona tako peva. Tako da se meni to dopalo jer mislim da to može i kod nas da nastavi da živi - rekla je Ivana za Kurir tv.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading