Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Atraktivna voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, nedavno je otvoreno govorila o svojim iskustvima sa vršnjačkim nasiljem i sabotiranjem tokom školskih dana.

Odlučno je istakla da je nakon završetka osnovne škole donela odluku da više ne želi da ima kontakt sa svojim bivšim školskim drugovima

Jovana Jeremić

Foto: Alo.rs

 

- Nisam nikad, ne želim da ih vidim nikad u životu. Mnogima sam pomogla da se zaposle, ali ne želim da ih gledam jer mi bude traume. Svakog je život postavio tamo gde zaslužuju da budu, pa i njih. Svi oni su vršili torturu nada mnom i u tome su uživali. Smetalo mi je što sam drugačija i što nisam htela da se šlihtam, što sam imala najbolje rezultate na takmičenjima - kazala je Jovana, a potom se dotakla i teme srednje škole i jedne profesorke:

- Ne bih volela da je ikad sretnem. Svojim činjenjem je doprinela mom vršnjačkom nasilju. Zbog mene je ta žena imala povećanu platu, zbog mojih rezultata i medalja. Ona to nikad nije znala da poštuje i kada je bio izbor za đaka generacije, ona je izabrala neku drugu devojku, koja je isto bila odličan đak, ali nije imala specijalne diplome. Pred nastavnicima je rekla kako deca žele da ta devojka bude đak generacije, ne mogu to da joj oprostim. Posle deset godina sam došla do izveštaja sa te sednice srednje škole. Pokojni direktor joj je rekao da đak mora biti po zaslugama, a ne po sviđanju. Tada je on reagovao i ja sam izabrana u srednjoj za najboljeg đaka generacije - objasnila je Jeremić.

-Razredna je primala jaja, kokoške, jorgovane, karamele i kolače od majke te devojke koju je gurala na toj sednici. Ona je sada direktorka gimnazije i treba da bude sreća što svoju moć nisam iskoristila da je smenim. Nisam se svetila, život će sve to sam. - saopštila je.

Odgovorila je i na pitanje šta ako se njena ćerka, Lea, nađe u istoj ulozi žrtve kao i Jovana.

- Lea je već posebna sama po sebi jer je kasnije progovorila i što je baš drugačije dete, umetnički je tip. Kao majka negovaću moju različitost i ja ću biti njena zaštita, ona ima mene i ne mora sama kao ja, za to ne treba da brine. Smatram da su najvredniji ljudi koji su drugačiji, ne podnosim prosek nikako i klasične ljude. - ponosno je objasnila voditeljka jutarnjeg program.

Srbija Danas

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading