Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jovana Jeremić prisetila se koliko je bila trn u oku svojim školskim drugovima. Na ivici suza ona je opisala kako se tada osećala, ali i kakve su joj traume ostale za ceo život.

Kako je objasnila, drugare iz škole ne želi više nikada da vidi, ali je spremna da im svima pomogne.

- Ne želim da ih vidim nikad u životu. Mnogima sam pomogla da se zaposle, ali ne želim da ih gledam jer mi bude traume. Svakog je život postavio tamo gde zaslužuju da budu, pa i njih. Svi oni su vršili torturu nada mnom i u tome su uživali. Smetalo mi je što sam drugačija i što nisam htela da se šlihtam, što sam imala najbolje rezultate na takmičenjima - kaže ona.

Jovana Jeremić

Foto: TvPink

 

Ne bih volela da je ikad sretnem. Svojim činjenjem je doprinela mom vršnjačkom nasilju. Zbog mene je ta žena imala povećanu platu, zbog mojih rezultata i medalja. Ona to nikad nije znala da poštuje i kada je bio izbor za đaka generacije, ona je izabrala neku drugu devojku, koja je isto bila odličan đak, ali nije imala specijalne diplome. Pred nastavnicima je rekla kako deca žele da ta devojka bude đak generacije, ne mogu to da joj oprostim. Posle deset godina sam došla do izveštaja sa te sednice srednje škole. Pokojni direktor joj je rekao da đak mora biti po zaslugama, a ne po sviđanju. Tada je on reagovao i ja sam izabrana u srednjoj za najboljeg đaka generacije - kaže Jovana i dodaje:

- Razredna je primala jaja, kokoške, jorgovane, karamele i kolače od majke te devojke koju je gurala na toj sednici. Ona je sada direktorka gimnazije i treba da bude sreća što svoju moć nisam iskoristila da je smenim. Nisam se svetila, život će sve to sam - zakljulila je Jovana, prenosi Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading