Maja Nikolić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Maja Nikolić oduvek privlači pažnju medija, a malo ko zna da je njen brat Marko Nikolić poznati muzičar koji živi u inostranstvu.

Maja je sa bratom Markom nastupala, a on je kasnije odlučio da napusti Srbiju kako bi se školovao, a potom se tamo oženio i dobio troje dece Petra, Luku i Lenu.

I upravo je Luka krenuo očevim i tetkinim stopama. Bavi se pevanjem.

Maja Nikolić

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, brat Maje Nikolić je pevač i kompozitor, a široj publici postao je poznat po tome što je Bojani Stamenov na "Evroviziji" pevao prateće vokale.

Njegovu popularnost učvrstila je i ženidba sa širom regiona poznatom motivacionom govornicom Anom Bučević, ipak među kolegama muzičarima i dalje je najviše ostao prepoznatljiv po tome što je u najbližem srodstvu sa Majom, koja ne dozvoljava da na Marka senka padne.

- Moje blago. Moja radost. Moj rođeni brat čija je duša pola moje duše. Čije srce kuca istim ritmom kao i moje. Moj najdraži! Hvala ti što si ovaj život podelio sa mnom i hvala ti što sam baš ja tvoja sestra. Milo moje! Najlepši i najdraži moj! Sve moje! Tvoja sreća je i moja sreća, a tvoj osmeh je moje nebo, glas tvoj moje je sunce. Sijaj za mene i uvek budi srećan, lepi moj Marko. Hvala ti za svaki trenutak ljubavi, hvala ti što postojiš. Privilegija je biti tvoja sestra, radosti moja! Volim te zauvek - napisala je svojevremeno pevačica na svom Instagramu ispod fotografije sa bratom, a da se zaista mnogo vole i da su bliski uprkos tome što ona živi u Beogradu on u Austriji, u intervjuu za "Stori" potvrdio je i sam muzičar.

- Oduvek imamo izvanredan odnos, a mamin odlazak još više nas je zbližio - kazao je brat Maje Nikolić.

Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading