DOBIJALA SAM VIŠE NEGO ŠTO JE GLAVNA NAGRADA! Maja Nikolić prvi put o honoraru u rijalitiju, ovo niko nije znao!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Maja Nikolić ne krije da je svojevremeno imala finansijskih problema, ali je uspela da uz pomoć prijatelja i rijalitija napravi presedan i dođe do zarade.

Ne smem da pričam o tome koliki mi je bio honorar kad sam ulazila u rijaliti programe, zabranjeno je ugovorom, ali mogu da kažem da sam dobila više nego što je glavna nagrada bila u to vreme. Ja sam svaki put ulazila zbog novca. Ja sam samohrana majka dva sina, koja sam odgajila bez alimentacije. Svaki put sam ušla da bih njima obezbedila bolji život i kupila stan - rekla je Maja, pa dodala:

- Ako nekada ponovo dobijem nepristojnu ponudu, toliko primamljivu da ne mogu da je odbijem, sigurno ću ući u rijaliti. Meni je to izazov u smislu da zaista očekujem mnogo poznatih ličnosti sa kojima mogu barabar da pravim cirkus. Svaki prvi rijaliti sam ja otvorila do sada, ne znam da li se narod toga seća. Bila su to dobra vremena, narod voli rijaliti program, a najviše one učesnike koji su ono što je su tamo, kao i napolju . rekla je Maja.

Podsetimo, Maja je skoro pričala da se iz Amerike vratila jer se tamo pevači bave svačim kako bi došli do slave.

- Dok sam kao mlađa živela u Americi, pevala sam samo džez. Svirala sam sa Džefom Goldblumom, on je svetski poznati oskarovac. Bila sam klinka iz Niša i tamo sam shvatila šta su prave zvezde. Tamo ne postoji ni gram sujete među javnim ličnostima. Srpska estrada je vašar i parada kiča, međutim, u Americi pevači prodaju dušu đavolu da bi uspeli. Ovde pevačice dolaze u markete s ful šminkom i garderobom, a tamo su svi prizemni, idu u trenerci po namirnice, nemaju komplekse. Ovde plivam s krokodilima, ali dobro mi ide. Ja nemam takvu vrstu kompleksa i ne upoređujem se s drugima - rekla je Maja svojevremeno za za Republiku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading