Aleksandra i Filip
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Dok mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović, nastavlja da ruši rekorde na koncertima, njen suprug Filip Živojinović, kako navode domaći mediji, ima drugačije priorite.

On je kako navode domaći mediji, iskoristio momenat dok su zajedno boravili u Americi, da popriča sa suprugom i tada joj je stavio do znanja da mu je želja da se kada završi sa turnejom, rade na drugom detetu.

Kako saznaju domaći mediji, Aleksandra je bila šokirana Filipovim izlaganjem, pa mu je rekla da sada ne razmišlja o tome i da je fokusirana na koncerte, kao i nove pesme, koje ima u planu da snimi. 

Aleksandra i Filip

Foto: Ataimages

 

Prema tvrdnjama domaćih medija, Filip je navodno bio oštar prema Aleksandri, sugerirajući joj da pesme mogu sačekati te da nije prihvatljivo praviti veliku razliku između prvog i drugog deteta. U jednom navratu, kako se navodi, on joj je, navodno kroz šalu, rekao da će se povući i prestati da joj pomaže u karijeri ako mu ne ispuni želju.

Prema informacijama koje su procurile putem domaćih medija, nakon povratka iz Amerike, Aleksandra Prijović je podelila svoje planove sa porodicom. U raspravu se uključila i Lepe Brena, koja je savetovala Filipa da je Aleksandra mlada i da ne bi trebalo da bude problema u ostvarivanju druge trudnoće, ali je istakla da je sada važno da se posvete publici i koncertnoj turneji.

Filip je prihvatio savet, ali je istakao da svi očekuju lepe vesti sledeće godine od njih dvoje.

Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading