Aleksandra Prijović
Foto: Promo/Jurica Cvitanić / Extra FM

Nakon medijskih natpisa da je Josipa Lisac navodno uvredila Aleksandru Prijović koja ima koncerte širom Hrvatske, oglasila se i sama Josipa.

Naime, hrvatska diva tvrdi da je sve što su mediji preneli obična laž, te da ni u najluđim snovima nije htela da uvredi Aleksandru. Tim povodom ona se oglasila na svom Instagram nalogu.

Josipa i Prija

Instagram

 

Čitam poslednjih dana zastrašujuće reči s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanela Aleksandri Prijović… To nisu  moje reči... Te reči su izmišljene… One su vaše.Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! - započela je Josipa i dodala:

Prija

Foto: Alo!

 

- Povredili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povredili ste i mladu Aleksandru! Povjedili ste ljude. Zašto? Josipa Lisac - stoji u objavi pevačice.

Podsetimo, ovo je sporna izjava koja je dovela do sumnje da se Josipa obrušila na Aleksandru:

- Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo hteli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu - rekla je Josipa, a mnogi su pomislili da je time potkačila Aleksandru što očito nema veze sa istinom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading