Severina
Foto: Privatna arhiva/Foto: RTV HRT 1

Pevačica Severina Vučković bila je gost grupe Let 3 tokom nastupa na hrvatskom muzičkom takmičenju Dora, na kom se kandidati bore da predstavljaju ovu zemlju na Evroviziji.

Pred kamerama, Severina je doživela veoma neprijatnu scenu, od strane voditelja Saše Ložara.

Severina se na sceni pojavila sa velikim plišanim čekićem, što je bila asocijacija na njena decenijska suđenja u koje je javnost upućena, a bila je obučena u žuto kao i svi iz gorepomenute grupe.

Ona je kod sebe imala i veliko, plastično jaje i baš tada se dogodila ova neprijatna scena, kada joj je pevač i radio voditelj Saša Lozar rekao:

- Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje... Nije toliko veliko, ali biće u redu - rekao je Lozar i dodao:

- Moram ti reći nešto. Ja mislim da tebi držanje jaja puno boje stoji od mene - rekao je mladić, a pevačica je ostala šoku.

Saša se nakon takmičenja javno izvinio Severini putem Instagrama.

Saša Lazar

Foto: Printscreen/instagram

 

- U životu postoje momenti kada se pretera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što nikad ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povredio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namera. Oprosti - napisao je Saša Lozar.

Podsetimo, Severini je nedavno sud vratio sina oko koga se sudila za starateljstvo sa Milanom Popovićem.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading