Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković ima dve sestre koje se ne eksponiraju u javnosti. Zdenka Žunić živi u Hrvatskoj, dok Marijana Vučković Popović živi u Beogradu.

Seve je jednom vreme bila u dobrim odnosima sa drugom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja živi u Beogradu, dok sa Zdenkom nema nikakav kontakt.

 

 

Kako se pisalo sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima, ali je sve kulminiralo Severininom udajom za Igora Kojića, nakon čega se Zvenka i odrekla nje.

Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću - rekla je Zdenka ranije za hrvatske medije.

Marijana Vučković

Foto: Instagram

 

S druge strane, Severina više ni sa Marijanom nije u dobrim odnosima. Kako su mediji ranije prenosili, Severina i Marijana su već duže vremena u svađi, a tada se u pevačicin život upleo i Centar za socijalni rad zbog sukoba sa sestrom, a tamošnji mediji su pisali da su se Severina i Marijana čak i potukle u stanu u Splitu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading