Ivana Peters
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo/ilustracija

Bivši suprug Ivane Peters, Aleksandar Peters, oženio se po drugi put, i to višegodišnjom izbaranicom Jovanom koja je čak dve decenije mladja od pevačice.

Kako saznajemo, Peters je sa mladjanom Jovanom već nekoliko godina u vezi, a povodom venčanja okupili su samo najbliže prijatelje i porodicu.

- Aleksandar i Jovana uplovili su u romansu godinama nakon što se razveo od pevačice. Njihova veza počela je u tajnosti s obzirom na ogromnu razliku u godinama, ali su vremenom dokazali da se vole i da im godine ne predstavljaju problem. Malo po malo, Jovanina porodica je prihvatila tu vezu, a Aleksandar je Ivanu uputio u to da je u ozbiljnoj vezi. Nakon višegodišnje ljubavi, odlučili su da je vreme za venčanje i organizovali su ga u krugu najbližih - priča izvor i dodaje da je Aleksandar uspešan i cenjen čovek u biznisu, kao i da je mnoge poslove prebacio na sada i zvaničnu suprugu.

- Osim emotivne veze, Aleksandar je Jovanu ubacio u poslove, pomogao joj da završi školovanje u inostranstvu i postavio je da vodi jednu od njegovih firmi. Budući da je vrlo uspešan, trenutno im cvetaju ruže i zaista su srećni zajedno, ma koliko da su svi sumnjali u tu ljubav - zaključuje izvor za Alo!.

Ivana Peters

Foto: P.Arhiva

 

Podsetimo, Ivana Peters i biznismen Aleksandar Peters stavili su tačku na svoj brak davne 2008. godine, posle čega su ostali u dobrim odnosima. Par se nakon četiri godine zabavljanja venčao 2005, a zajedno imaju ćerku Saru.

Kako je Ivana jednom prilikom istakla, bivši partner bio je uz nju dok se borila sa zdravstvenim problemima i oporavljala od dve teške operacije.

- Pre vantelesne oplodnje imala sam dve teške operacije. Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene - ispričala je Ivana tada za domaće medije i istakla da ju je doktor nakon porođaja proglasio medicinskim fenomenom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading