Jelena i Sloba
Foto: Alo/Printscreen

Pevač Sloba Radanović pre dve godine oženio se izabranicom Jelenom, a sinoć je par napravio gala svadbu na kojoj su okupili brojne prijatelje, porodicu, ali i imena sa javne scene. 

Jelena i Sloba zajedno su od 2019. godine. Par je pre godinu dana dobio sina Damjana, a Jelena iz prvog braka ima još dva sina. 

Naime, za njihov odnos se nikad nisu vezivali skandali sve do maja prošle godine, kada je Jelena doživela vrlo traumatično situaciju, nakon što joj je bivši muž priredio scenu ispred kuće u Višnjičkoj banji.

Posle svega završila je u Urgentnom centru. Vest je začudila celu javnost, jer su svi mislila da Slobina izabranica sa njim ima dobar odnos, te da zajedno brinu o dva sina.

Svojevremeno je izvor blizak Jeleni otkrio da više detalja o njoj, ali i braku u koji je bila šest godina. 

- Verujte, Jelena je sjajna žena, ali i totalno različita od Kije, kao i svih onih s kojima je Slobodan bio dosad. Godinama je živela u Barseloni i ima dva sina. Požrtvovana je majka, ali kako joj sa suprugom nije išlo u braku, odlučili su da se raziđu. Čini mi se da su šest godina bili u bračnoj zajednici. Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu i on se Jeleni ne meša u njen ljubavni život. Čovek je uspešan biznismen i Jelena kao majka njegove dece ima sve, iako nisu u braku. Štaviše, Slobodan ga je i upoznao. Otkako se vratila iz Španije u Beograd, Đuričaninova je promenila život iz korena – pričao je tada medijima izvor blizak Slobinoj novoj supruzi.

Naime, Jelenin bivši muž je biznismen Igor Marković koji živi i radi u inostranstvu.

- Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lepo objasnim - rekao je Marković svojevremeno.

Od početka je podržavao romansu svoje bivše supruge Jelene i pevača Slobe Radanovića, jer mu je bitno da majka njegove dece bude srećna.

- Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - rekao je Marković za medije jednom prilikom.

Do ovog incidenta, i Jelena i Igor su isticali da su ostali u odličnim odnosima nakon kraha njihove bračne zajednice, kao i da im je bitno da tako i ostane u budućnosti zbog odgajanja i vaspitavanje njihove zajedničke dece.

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - pričao je tada Igor za domaće medije. 

Sa druge strane, Marković je i za Slobu, sve popularnijeg pevača na našoj estradnoj sceni, imao samo reči hvale.

- Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci. On je jedan fin i kulturan mladić - zaključio je tada Igor.

Inače, Jelena je jednom prilikom na društvenoj mreži Instagram otkrila da njen bivši muž ne plaća alimentaciju, iako je svestan koliki su troškovi za njihovog sina Nauma, koji ima autizam. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading