Sloba radanović
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, juče su organizovali gala slavlje u Beogradu povodom svadbe koja se desila u tajnosti.

Sloba je okupio veliki broj javnih ličnosti iz raznih sfera života, par je vodio računa o svakom detalju, a sada su se pojavili i snimci koji pokazuju kakva je atmosfera bila na slavlju kod Radanovića. 

Sloba Radanović

Foto: Masanori Jošida

 

 Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Naime, prema dobro obaveštenom izvoru, Jelena je bila ta koja se pitala za sve, a Sloba je ispunio svaku supruginu želju.

- Kao i svaka žena, Jelena se više bavila izborom sale gde će da upriliče njima najbitniju svečanost, pa je izbor pao na svečanu salu na Adi Huji, gde se takođe nalazi njihov restoran. Jelena je izabrala dve dekoracije jer je, osim svadbe, i rođendan njihovog sina Damjana. Pored toga, Jelena je birala haljinu za sebe, ali se bavila i Slobinim odelom jer on zbog nastupa nije imao vremena da se posveti tome. U suštini, na kraju, kad se dodaju i oni popratni troškovi za ovakvo gala slavlje, pevač je iskeširao skoro 70.000 evra.

Sloba Radanović

Foto: Masanori Jošida

 

 Podsetimo, Sloba i Jelena su prvo ispozirali okupljenim fotoreporterima, a potom se dotakli i samog slavlja i istakli da su jedino imali molbu za goste da se ne snimaju deca, a Sloba je potom otkrio i da će supruzi zapevati "Tri u jednoj", numeru pokojnog Marinka Rokvića, za koju je pevač emotivno vezan, umesto prvog plesa.

Republika

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading