Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Nakon haosa u regionu koju je izazvala presuda Vrhovnog suda, ponovo je došlo do neočekivanog obrta u slučaju starateljstva nad sinom Severine Vučković i Milana Popovića, a sada se oglasila i pevačica, nakon što joj je sin vraćen.

Severina je istakla da ovu odluku nije očekivala, a potom dodala da će se njena borba nastaviti.

- Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije - rekla je ona na samom početku i dodala:

Severina Vučković

Foto: AtaImages

 

Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola - pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome - ići ću do kraja. Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, "moćne i nemoćne žene" - dodala je pevačica za "24.sata.hr".

Podsetimo, sve je iznenadila vest da je pevačica Severina Vučković izgubila pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta.

Severina je, u okviru objave koju je potom postavila na svom Instagram profilu, otkrila i kojim dana će viđati sina Aleksandra.

- Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju - napisala je Severina između ostalog.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading