jelena đoković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Đoković i Novak Đoković, važe za jedan od najsložnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Supružnici već dužni niz godina uživaju u skladnom braku, a detalji iz njihovog privatnog života, ne prestaju da intrigiraju javnost.

Međutim, malo toga se zna o Jeleninoj prošlosti, kao i životu koji je vodila pre nego što je postala supruga slavnog srpskog tenisera.

Osoba bliska Jeleni Đoković, rešila je da otkrije manje poznate detalje iz njene prošlosti:

Jelena je uvek bila drugačija od svih nas, bila je ambiciozna devojčica. Imala je probleme da se uklopi u društvo zbog toga. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu baš najbolje razumeli. Sada, kada gledam sa ove distance, dobro je što je bila vredna i uporna devojka. Trenirala je tenis čitavu osnovnu školu i otud datira njeno poznanstvo sa Novakom. Sestra i ona želele su da odu u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvare bile su sportske stipendije pošto im roditelji nisu imali novca – otkrila je Jelenina prijateljica.

Sagovornica je takođe oktrila da je Jelena radila u kladionici kao šankerka, pre nego što je uplovila u ljubavnu romansu sa Đokovićem:

Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara. Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je veoma vredna, pedantna, povučena. Svi danas u toj kladionici pričaju lepo o njoj. Radila je nekoliko meseci i o tom iskustvu otvoreno govori, to ne krije. Kasnije je bila promoterka po raznim događajima – rekla je ona.

Ljubavni život Đokovića, nije bio uvek kao iz bajke, jer kako Jelenina prijateljica tvrdi, zbog nedostatka para, teško su se i viđali:

Organizacija njihovih sastanaka graničila se sa naučnom fantastikom. Ona je bila studentkinja koja je jedva sakupila novac da ode u inostranstvo, a on teniser koji nije imao para da finansira tako težak i skupocen put. Avioni su za njih predstavljali svemirske letelice koje nisu mogli da dosegnu. Dovijali su se na sve moguće načine. Bili su oslonac jedno drugom, on je njoj dolazio na ispite, a ona njemu na turnire. Profesori su mu dozvoljavali da sedi na samom kraju amfiteatra i da je posmatra dok uči ili odgovara jer im je to vreme koje su provodili zajedno mnogo značilo, pa makar i na takav način – otkrila je Jelenina prijateljica za Svet.

BONUS VIDEO 

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading