Marina Tadić
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Da ko mnogo radi često radi na svoju štetu i greši, dokazuje Marina Tadić, koja je pre nešto više od dve nedelje povredila skočni zglob i bila primorana da otkaže sve zakazane nastupe kako bi se oporavila.

Povreda je ozbiljnija nego što je mislila, a to potvrđuju i fotografije našeg paparaca koji ju je uslikao dok s nogom u gipsu, na štakama ulazi u jednu privatnu kliniku u centru grada.

Marina Tadić

Foto: Vladimir Marković

 

Ipak, Maki ne bi bila Maki da su je rani jutarnji časovi, bol, fizikalna terapija i otežan hod omeli u nameri da se obuče po poslednjoj modi. Tome u prilog ide činjenica da je čak i stajling uklopila s bojom steznika i ispoštovala jedan od najakutelnijih trendova - ispod elegantnog sakoa obukla je duks.

Osim toga, pevačica je uspešno savladala stepenice koje su joj se našle na putu, čime je potvrdila onu dobru staru - da su žene zaista jači pol.

Kako nam je i izvor blizak Marini potvrdio, povreda jeste ozbiljnija, ali je ona rešena da što pre stane na noge bez pomagala.

- Marina je osoba koja ne može da sedi kod kuće i da se odmara. Prelom skočnog zgloba desio joj se u trenutku kada ima zakazane nastupe svaki ili svaki drugi dan. Iako su doktori utvrdili da je reč o ozbiljnijoj povredi, po svaku cenu je želela da izbegne gips i štake - navodi izvor, i otkriva da su Tadićevu jedva nagovorili da otkaže nastupe.

- Ni nesnosna bol u nozi nije bila dovoljna da Marina ozbiljno shvati svoju povredu. Određeno joj je strogo mirovanje i svakodnevne fizikalne terapije, pa nije bilo šanse da dobije dozvolu da nastupa. Objašnjeno joj je da bi time rizikovala da napravi još veći problem, te bi i proces oporavka bio duži i teži. To ju je uplašilo i smirilo dovoljno da uradi sve što je u njenoj moći da se što pre oporavi i vrati svakodnevici. Teško podnosi to što je povreda usporava, a pogotovo joj smeta što ne može brzo i lako da završi obaveze vezane za ćerkicu Veru. Sreća pa ima muža koji vodi računa o njenoj povredi i strogo joj brani da čini ikakve napore. Ona pedeset puta dnevno izgovori da će dan kada se otarasi štaka slaviti kao drugi rođendan, što ne čudi budući da mirovanje i odmor od posla za nju predstavljaju mučenje - zaključuje za Alo! izvor blizak pevačici.

Marina Tadić

Foto: Vladimir Marković

 

Podsetimo, protekle godine Tadićeva je iskoristila svoju popularnost da aktivno apeluje na mlade devojke da budu to što jesu i da ni po koju cenu ne podlegnu uticaju okoline kada je reč o estetskim korekcijama i operacijama. Jasni stavovi o prirodnoj lepoti, kao i njena javna pojavljivanja tokom kojih je pred kamerama bila bez trunke šminke, svrstali su je u grupu omiljenih javnih ličnosti mlađe generacije.

Piše: O. K.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading