Simona Miljoković
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Večeras u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji, gost je bila poznata spisateljica i novinarka Simonida Milojković.  

Simonida je govorila o svom detinjstvu, odrastanju, o svojim roditeljima, bratu, bivšem suprugu, o nemaštini koju je doživela, o zdravstvenim problemima. Kao i o temama kojima se dugo bavi, a to je sekte, prostitucija i trgovina ljudi.  

–Nekako je bilo jasno sa dvadeset šest godina da ću ja ostati bez dece i to se teško prihvati. Em se razvodiš, em druga vantelesna nije uspela i teško se prihvati to da nećeš imati decu“. -izjavila je Simonida na Hype televiziji 

Simona Miljoković

Printscreen/Hype

 

„Kako ste Vi to prihvatili?“ -pitao je Usiljanin 

„Bilo je teško, u početku sam imala depresiju, pravu kliničku depresiju. Lečila sam se kod psihijatra.“ -odgovorila je Simonida. 

„Da li među javnim ličnostima ima neki princ tame?“ -upitao je voditelj.

NE BIH DA ZAVRŠIM KAO MRLJA NA PEŠAČKOM PRELAZU

„Princ tame je lucifer, sotona, to je princ tame. Ima, na žalost postoje ljudi koji su satanisti i na funkcijama su i na položajima su. Imena naravno neću reći ne zato što imam kodeks, nego i zbog svoje bezbednosti“. -izjavila je Milojkovićka 

„Jel se plašite?“ -upitao je voditelj 

„Satanista koji su na položaju?“ -dodala je Simonida pa odgovorila: 

„Ne bih baš volela da završim kao mrlja na pešačkom prelazu“.  

„Da li danas ima grabljivice na estradi?“ -pitao je voditelj 

„Na estradi, mislite među pevačima?“ -upitno od Simonide 

„U javnom životu, u javnom svetu“ -rekao je voditelj 

„Među javnim ličnostima, da li ima žena koje se bave prostitucijom, pa kako nema. Ne mogu nikada da tvrdim za nekoga, a nisam ni ljubopipljiva da se raspitujem kod naših kolega novinara da li je ova ili ona.

“Nekad nešto tako čujem pa mi bude žao, jer o nekoj dami imama lepo mišljenje pa posle čujem da se bavi prodajom svog tela, pa mi baš bude žao“. -izjavila je Simonida.

Celu njenu ispovest poslušajte u prilogu ispod:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading