SUZANA MANČIĆ OBJAVILA UZNEMIRUJUĆU FOTOGRAFIJU Voditeljka pokazala rane iznad očiju
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Suzana Mančić pre tačno sedam dana operisala je očne kapke, a sada je odlučila da se oglasi putem Instagrama i svojim pratiocima pokaže kako izgleda nakon intervencije, a podelila je, po mnogima, porilično uznemirujuću fotografiju.

Voditeljka i nekadašnja Loto devojka pokazala je svoje lice nakon hirurškog zahvata i otkrila da li je zadovoljna svojim sadašnjim izgledom.

Sutra će biti tačno sedam dana od korekcije kapaka, juče smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam - napisala je Mančićeva. 

Podsetimo, ona je za medije nedavno priznala da ide na operaciju, kao i da nije bila u panici zbog toga. 

Ovo nije prva estetska korekcija koju je imala Suzana, ali uvek je bilo sa merom i vodila je računa da ne pretera sa istim. Ona je jednom prilikom priznala da je još kao veoma mlada operisala grudi i nos:

- Grudi i nos sam uradila na vreme, kao veoma mlada devojka. Da, nisam želela, što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam nos ovakav. A, veliki slikar Mića Popović kada me je upoznao rekao je: "Devojko, vi izgledate kao antička boginja". Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam možda nije bio loš, ali ja sam želela budem prćasta. I posle toga sam otišla i rešila nos. Posle nekoliko godina rešila sam i grudi i ja sam završila svoje. Eto - rekla je Suzana jednom prilikom. 

Mančićeva je dan pre operacije podelila sa svojim fanovima o kakvom zahvatu je reč istakavši da nema strah.

- Nedelja je, dan pre nego što ću otići na operaciju, na korekciju gornjih kapaka. Nisam u panici, nemam tremu, ali sam ipak odlučila da danas ostanem kod kuće, da provedem dan u pidžami, da budem mirna i spokojna. Moram da vam kažem da je veliko interesovanje, da me mnogi zovu zbog spejs liftinga, što znači da sam uradila dobru stvar - rekla je, pa nastavila:

- Sve sam vam fino objasnila, ostalo je na doktorima. Sutra se vidimo na drugačiji način, moći ću da otvorim oči i da vas lepo gledam. Voli vas vaša Suzana Mančić  - zaključila je Suzana. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading