VODITELJKU ČEKA OZBILJAN HIRURŠKI ZAHVAT: Sutra se vidimo na drugačiji način, moći ću da otvorim oči
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Suzana Mančić sprema se za jedan važan korak u svom životu. U pitanju je prilično ozbiljan hirurški zahvat. No, njeni problemi nisu zdravstveni, već estetski

Suzana je objasnila o čemu se radi.

- Nedelja je, dan pre nego što ću otići na operaciju, na korekciju gornjih kapaka. Nisam u panici, nemam tremu, ali sam ipak odlučila da danas ostanem kod kuće, da provedem dan u pidžami, da budem mirna i spokojna. Moram da vam kažem da je veliko interesovanje, da me mnogi zovu zbog spejs liftinga, što znači da sam uradila dobru stvar.

Sve sam vam fino objasnila, ostalo je na doktorima. Sutra se vidimo na drugačiji način, moći ću da otvorim oči i da vas lepo gledam. Voli vas vaša Suzana Mančić - rekla je voditeljka tom prilikom.

Inače, Suzana važi za jednu od negovanih dama na javnoj sceni, a izgleda mlađe nego mnoge devojke iako je u sedmoj deceniji života. Nedavno se podvrgla zatezanju kože na rukama.

Podsetimo Suzana se nedavno dotakla i svog slikanja za Plejboj i tom prilikom otkrila kakva je bila reakcija njenog supruga.

-Skandal strašan. Muž nije sa mnom pričao pet dana. Već mi je ranije rekao, kada bismo pričali na tu temu, da će se razvesti. Bili smo na letovanju kada je izdanje izašlo i nazvala sam mamu da pošalje rođaku da kupi. Majka se šokirala jer nikome nisam rekla za to. Onda me nazvala i rekla mi: 'Lilice, ja se ponosim tobom'. Meni je njena podrška oduvek bila najvažnija - rekla je tada Mančićeva.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading