Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Voditeljka Dušica Jakovljević oduvek je važila za osobu koja se ne libi da pokaže svoje emocije, pa čak ni pred kamerama. 

Dušica već neko vreme vodi autorsku emisiju na televiziji Hajp, a u emisiji koja je juče emitovana, ugostila je pevačicu Romanu Panić

Javnost dugo nije imala prilike da vidi Romanu, a budući da je Panićeva prošla "sito i rešeto" poslednjih godina, medijska pauza i ne čudi. 

Kako je Jakovljevićeva istakla na samom početku emisije, osim što je godinama imala priliku da sarađuje sa Romanom, njih dve su i bliske prijateljice. Dušica nije krila koliko voli i poštuje Panićevu, i koliko joj je teško zbog svega što je njena drugarica doživela tokom afere "bankomat", a onda je otkrila da joj je pripremila jedno iznenađenje. 

Kako je Romana istakla, u karijeri je doživela niz izdaja i razočarenja, a saradnici su prema njenim tvrdnjama išli toliko daleko, da su joj obećavali pesme i gotove albume na poklon, da na kraju od toga nikad ne bi bilo ništa. 

To je bio jedan od razloga zbog kojih je Dušica odlučila da napiše pesmu za Romanu i pokloni joj, a istu je pročitala pred kamerama i čak se zajedno sa pevačicom i rasplakala. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading