Romana Panić
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Romana Panić bila je u žiži interesovanja nakon što je bila uhapšena u Australiji, a nakon toga skrasila se pored svog partnera pokrenuvši svoj biznis u Beogradu.

Naime, pevačica i njen izabranik, s obzirom na to da su veliki ljubitelji italijanske kuhinje, te i da su živeli u toj zemlji, otvorili su svoj restoran.

Kako je Romana otkrila, na tu ideju došli su zajedno, a biznis je pokrenuo on, dok mu ona pomaže u svemu.

Tačno je, pokrenuli smo biznis, tačnije moj izabranik. Pomažem i ja, divna priča, to je mali restoran italijanske kuhinje. Mi smo živeli tako, i on i ja, tako da volim njihovu kuhinju i eto divna ideja se rodila - rekla je ona za Telegraf.

Podsetimo, Romana je nedavno, posle tri godine, odlučila da ispričala do sada nepoznate detalje o izdržavanju kazne u Australiji i robiji.

- Jednostavno ja sam takva i Australija je specifična zemlja i sistem. Ljubav prema osobi, jer sam sve uradila iz te ljubavi, kao što je bila i ta ludost, da sam ja prihvatila taj neki kompromis, da neko je u mojoj vezi dobio neko dete, tako isto bavljenje nekoga nečim nisam osudila, nego sam bila neka podrška. Našla sam se u takvoj nekoj situaciji da se ispostavilo da sam ja saučesnik, ali kod nas su se svi potrudili da objasne da sam ja organizator - rekla je Panićeva za "Scandall."

- Želela sam da ljudima ispričam neku svoju priču, imam taj dnevnik, koji sam pisala u zatvoru. Ne mogu ljudima da objasnim to iskustvo, na kraju ostaneš sam samcijat, imaš samo Boga i sebe. Nemaš ni telefon, ni kontakt sa spoljnim svetom. Pritom je cela priča zaključana, bukvalno sam uz molitve uspela da spasem sebe. Filip je moj partner, ostali smo zajedno bez obzira na sav taj pritisak. Mi smo pisali pisma jedno drugom, on je meni napisao neke pesme. Mi nikada nismo trebali ni da dobijemo neku kaznu, jer kada imati prvi prestup, onda ste oslobođeni, dobijete uslovnu kaznu, a mi smo bili prisiljeni. Nama je advokat rekao da moramo priznati krivicu, kao da bismo uspeli da odbranimo Romanu, da dokažemo da ona nije kriva, ali mora da se ostane u Australiji još godinu dana - govorila je pevačica.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading