Jovana Joksimović
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Jovana Joksimović je karijeru počela na TV BK vodeći emisije: "Blokbaster" i "Trejler". Na razgovor za posao je došala sa potpuno kratkom kosom.

Tokom karijere ona je postavljala standarde, uvek je bila besprekorno doterana, a njen duga kosa joj je postala simbol.

Nakon što je zajedno sa Željkom Joksimovićem vodila Evroviziju održanu u Beogradu, planula je ljubav između nje i popularnog kantautora. Venčali su se na Maldivima 2012. godine, na intimnoj i romantičnoj ceremoniji.

Iste godine, Joksimovići su sklopili crkveni brak u Beogradu i organizovali svadbu kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života Srbije. 

 

 

Jovana se nije mnogo promenila, nije podlegla plastičnim operacijama, a zna bez problema da pred kamere stane bez trunke šminke.

- Ono na šta sam ponosna je što su generacije mog oca i moje majke Beograđani, svi su ovde rođeni, čak i čukunbaba. Osećali smo neku vrstu privilegije što smo mogli da živimo u pradedinom stanu na Dorćolu. Mama mi je uvek govorila da vodim računa, jer, iako sam vukovac, da će na fakultetu svi iz unutrašnjosti da me prestignu. Meni to tad nije bilo jasno, ali činjenica je da se mi Beograđani uljuljkamo. Moji roditelji su imali divne plate i mi nismo imali za čim da grizemo - rekla je svojevremeno voditeljka u emisiji "Iz profila", gdje je podijelila i svoje iskustvo iz studijskih dana.

- Roditelji su me terali i gurali i ja sam upisala Ekonomski fakultet i mislila sam da će sve ići lako, a zapravo je to bilo nešto potpuno drugačije. Tada sam se prvi put susrela sa razmišljanjem da ne moram odmah da dam prvu godinu i tada su mi roditelji ukinuli džeparac. Tako ja nisam razmažena, iako sam jedinica! (smeh) I kada sam shvatila da nemam novac ni za piće, shvatila sam da moram da radim. Tako da, ili te roditelji puste da budeš razmažen i da glumiš neku važnu Beograđanku, a nemaš iza sebe obrazovanje, ili te nateraju da radiš - ispričala je Jovana tada.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading