Džej
Foto: Printscreen/Printscreen

Film o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog koji nosi naziv "Nedelja" privukao je veliku pažnju javnosti, a ustiske o filmu podelile su mnoge javne ličnosti. 

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, otvorio je dušu i kroz suze progovorio o poznanstvu sa Džejom, te otkrio kako mu je legendarni pevač pomogao u životu.

Baki se prisetio jedne anegdote.

- Odradio sam nastup, a gazda je nestao. Otišao je da spava i ja šta ću odem u kafanu gde je bila muzika, a pred zoru oko pet ujutru ušao je Džej. Kada sam ga video, kao da sam Boga video! Nisam ni znao da će on da mi pomogne, nisam imao para da se vratim kući - počeo je priču Baki, a potom otkrio detalje noći koju pamti i nekoliko decenija kasnije:

- Kada me je video rekao mi je: "Ajde Džoni, dođi za naš sto". Pozvao je pevača, uzeo je mikrofon i tražio je da mu otpevam pesmu "Utešna nagrada". Otpevao sam mu, on mi je izvadio sto evra, gurnuo mi je u ruku, nisam hteo da uzmem, ali on je insistirao. Nastavio sam da pevam, dao mi je drugu stotku. Ne da je bio galantan, nego je davao šakom i kapom - ispričao je pevač, pa otkrio kako mu je Džej pomogao kad mu je jedan gazda diskoteke ostao dužan:

- Rekao sam Džeju gde sam nastupao, u kojoj diskoteci i da gazde nema da mi plati, da se ne javlja. Momci koji su bili sa njim za stolom su čuli o čemu se radi, a već sutra kada sam se probudio na recepciji me je čekala koverta i plaćen hotel. Znao sam da je to završeno od strane Džeja - ispričao je on za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading