PEVAČICA USLIKANA SA MOKROM ZADNJICOM! Sve isplivalo u javnost, a ona imala jasnu poruku za sve
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Ljupka Stević skrenula je ogromnu pažnju na sebe kada je raskinula dugogodišnju vezu tako što je tadašnjem partneru razlupala skupoceni automobil. 

Ljupka Stević detalje iz privatnog života često podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a tako je bilo i ovog puta.

Pevačica  je ovog puta izbacila na svoj stori fotografiju iz teretane, ali ne svakidašnju.

Na fotografiji pevačica je okrenuta leđima, kosa vezana u visoki rep i u roze helankama i roze topiću za trening.

Najupečatljiviji deo na ovoj fotografiji je taj gde se pevačica oznojila u predelu zadnjice, a na tome je i potencirala sa natpisom ispod fotografije:

- Za sve u životu treba oznojiti dupe - napisala je pevačica uz fotografiju koju je postavila na svom Instagram profilu. 

Podsetimo, Ljupka je nedavno otkrila i da je počela da se bavi jednim tradicionalnim muškim sportom, zbog čega razloga za oprez ima više.

- Kada pogledam fotografije, negde se razlika malo i primećuje. Ipak, mi žene vodimo računa o sitnicma i o svemu i ja sam zadovoljna sobom. Počela sam da treniram malo više nego što sam ranije i mislim da se to baš lepo odražava na moj organizam - rekla je Ljupka i dodala:

-To je jedna kombinacija boksa i vežbi snage i kondicije. Nešto mi je to primamljivo, uzela sam sada i rukavice. Za sada sam još uvek u fazi kada učim da pravilno zauzmem poziciju, ali polako. Imala sam tek par treninga sa rukavicama - zaključila je pevačica za Grand. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading