PARTNERI ME SE PLAŠE: Ljupka Stević razvezala jezik, pa otkrila sve tajne iz svog ljubavnog života
Promo

Pevačica Ljupka Stević skrenula je ogromnu pažnju na sebe kada je raskinula dugogodišnju vezu tako što je tadašnjem partneru razlupala skupoceni automobil. 

Stevićeva je sada, posle dugo vremena, ponovo progovorila o situaciji na ljubavnom polju, te otkrila da je se partneri plaše.

- Ja sam poznata kao osoba koja je večito zaljubljena, po prirodi sam takva da cvetam, volim ljude, a volim i dobre muškarce, ali na ljubavnom planu se ništa ne dešava - rekla je Ljupka, pa dodala: 

Moji partneri me se plaše ako naprave neki gaf, ispad, a ja to volim sve da postavim na svoje mesto. Argumentovano mu stavim do znanja da je greška napravljena i da se više ne ponovi, i to mi je uvek polazilo za rukom. Kad god sam planula uvek je nakon toga sve bilo u redu, dok ako sam blaga što inače jesam, onda prosto nema efekta. Mislim da je suština da im na jedan pravi način kažem šta mi smeta i to urodi plodom. Bude to kao kada nastavnica na času malo podvikne - istakla je pevačica.

Ljupka je otkrila i da je počela da se bavi jednim tradicionalnim muškim sportom, zbog čega razloga za oprez ima više.

- Kada pogledam fotografije, negde se razlika malo i primećuje. Ipak, mi žene vodimo računa o sitnicma i o svemu i ja sam zadovoljna sobom. Počela sam da treniram malo više nego što sam ranije i mislim da se to baš lepo odražava na moj organizam - rekla je Ljupka i dodala:

-To je jedna kombinacija boksa i vežbi snage i kondicije. Nešto mi je to primamljivo, uzela sam sada i rukavice. Za sada sam još uvek u fazi kada učim da pravilno zauzmem poziciju, ali polako. Imala sam tek par treninga sa rukavicama - zaključila je pevačica za Grand. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading