Danijela Karić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Danijela Karić mesecima je krila da je u drugom stanju, a srećne vesti prijateljima i porodici saopštila na svom rođendanskom slavlju. 

Danijela je svojim prijateljima otkrila da postaje majka po četvrti put i da njen suprug, koreograf, Ivan Mileusnić, i ona, čekaju drugu bebu zajedno. Kako prenosi portal "Gloria", beba stiže na svet za četiri meseca, a radi se o devojčici.

Njih dvoje već imaju sina Maksima, a Danijela je u braku sa fudbalerom Nikolom Martaćem dobila ćerku Moniku i sina Filipa.

Inače, Danijela je pre tri godine izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, i to baš pred svoj rođendan, pa je ova vest o prinovi posebno obradovala porodicu Karić. 

- Došli smo desilo se to što se desilo, dan pred moj rođendan. Teško je mnogo. Svaki dan se pitaš zašto, posebno jer sam ja rodila troje, nisam imala komplikacije. Teško je, žao mi je svih žena koje su to prošle ili gore. Teško mi je da pričam o detaljima, ali treba svi da znaju. Putovanje nema veza sa tim, to je bila rana trudnoća, peti mesec. Dva dana pred moj rođendan osećala sam da imam neke grčeve, rekli su da je to normalno. Ja sam mislila da sam se otrovala hranom - ispričala je ranije Danijela za domaće medije. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading