Barbara Bobak
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Mlada muzička zvezda Barbara Bobak istakla je da je imala tremu kada je pevala ispred Karleuše u "Zvezdama Granda", ali da joj je zahvalna zbog svega što joj je tada rekla.

- Kada sam bila mala želela sam da pevam pred Cecom, Karleušom i pred svim tim zvezdama koje su bile najjače u to vreme. Pred Cecom nisam pevala, pred Karleušom jesam u "Zvezdama Granda" i to je mnogo zeznuto kad pevaš ispred nekog kog si gledao na televizoru. Tada mi Jelena nije rekla nijedan loš komentar, to su bili realni komentari. Rekla mi je da mi je izvedba bila mjaukava, što je i istina jer sam tada imala ogromnu tremu. Sve je bila u pravu. Mene su te kritike motivisale i ja sam krenula na časove pevanja - izjavila je ona za Informer.

Podsetimo, folk zvezda Barbara Bobak veoma je aktivna na društvenoj mreži Tviter, gde javno i bez ustručavanja iznosi svoje mišljenje i stavove o raznim temama.

Barbara je sada prokomentarisala Uroša Stanića i Jovanu Tomić Matoru, učesnike Elite, koji su jedini otvoreno progovorili o svojoj se*sualnoj orijentaciji.

Neko je na Instagramu napisao, uz objavljenu fotografiju Matore i Uroša, kako detetu da objasni zašto je žensko muško, a muško žensko, što je Barbaru ozbiljno izvelo iz takta.

Ona je skrinšotovala stori i osvrnula se na ovu temu, a imala je svašta pametno da kaže:

- Kao prvo ne znam zašto se večito potenciraju deca u priči o LGBTQ+, jer decu apsolutno ne zanima ko je muško, ko je žensko, ko s kim spava, i ostalo, bar do puberteta - napisala je ona i poentirala razumnim odgovorom:

- Možeš ovako da objasniti: “Dete, levo je osoba koja ima p**u, i ne želi da ima devojku kao većina njih sa p**om, nego voli momke. Desno je osoba koja nema p**u i ne želi da ima momka, nego devojku. Jer, vidiš, dete, nismo svi isti na ovom svetu i ne želimo svi iste stvari, i to je potpuno okej. Jasno??! Ajde sad da radiš domaći - napisala je Bobakova na Tviteru i podigla veliku buru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading