zadruga
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivši rijaliti učesnici Natalija i Sani Ibraimov, članovi grupe "Trik Fx", otkrili su do sada nepoznate detalje o spotu za pesmu "Crno i belo".

Naime, u spotu za svoj čuveni hit, Sani je nosi belo, a Natalija crno, a tek su kasnije saznali da je odeća bila pozajmljena i to od muzičke zvezde Jelene Karleuše.

- Sve stvari koje vidiš na meni su od Jelene Karleuše. Naš stilista, Darko Kostić, je otišao kod Jelene i izvukao sve iz njenog ormara. A sve stvari koje vidiš na Saniju su od Boška Jakovljevića. Mi smo to sve saznali kasnije i htela sam u zemlju da propadnem. Darko je bio naš stilista i oni idu po buticima i kupe neke stvari, ali on se snašao jer kod Jelene uvek svašta ima. Ovo do sada niko nije znao osim nas troje - otkrila je Natalija u jednoj emisiji. 

Podsetimo, za Sanija i Nataliju Trik Fx mnogi tvrde da su najskladniji estradni par, međutim malo ko zna da su i oni svojevremeno prolazili kroz nesuglasice, ali i takozvanu bračnu krizu.

-Prosto me je sramota da kažemo da smo skoro trideset godina u braku! Znate zašto? Kad dođu neki i kažu da su jedan od naskladnijih brakova, a oni pet godina u braku! Čekaj bre čoveče- rekao je Sani kroz smeh priznajući da je bilo mnogo trenutaka za ove tri decenije kada su mislili da će se razići.

Kurir

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading