Era i Palčica
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Era Ojdanić, svojevremeno je progovorio o temi koja je na estradi jedna od tabu tema, najstrože čuvanih tajni i otkrio da je koleginicama često služio kao paravan za ljubavne prevare.

Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o tome uvek jer smo bili u prijateljskim odnosima. Ja sam im bio sigurna luka, znale su da ću da pokrijem. Šta se mene tiče što varaju muževe. Nisam drug s njima, nego sa pevačicama - ispričao je Era iskreno, te naglasio da može da govori o tuđim preljubama, ali nikada ne bi ni pred kim odao njihova imena - pa nastavio:

- Zbog toga decenijama imam prijateljstva koja traju na estradi. Nema zle krvi, a nađite mi neku koja će da me popljuje i kaže jednu ružnu reč za mene. Kroz moju kafanu je prošlo priča i priča, isto kao i kod Zorice Marković svojevremeno. Kod mene dolaze ljudi na prenoćište, nikad se nisam bavio tim poslom u smislu podvođenja i sličnih stvari. Ja sam domaćin čovek i moj objekat za smeštaj je čist - rekao je folker.

Ojdanić priznaje da su mnogi hteli da ga stave u kontekst s najstarijim zanatom, ali ističe da on s tim nema veze.

- Više puta su pokušavali da mi nameste nešto vezano za prostituciju, ali ništa nisu našli. Znači da bih dosad pao da se nešto dešava - kaže Era i zaključuje:

- Ako neko dođe sa švalerom jer ne smeju da se viđaju po Beogradu, to je druga stvar! Ja za to ne moram niti treba da odgovaram. Mada, slabije sada ima toga. Ovi mlađi se sastaju po hotelima i gde god stignu, više se i ne kriju, pa ne dolaze u kafane van grada - rekao je on.

Folker je i o svojoj intimi uvek govorio bez dlake na jeziku, pa ne krije da je u životu probao sve.

- Tako sam okusio i s*ks s muškarcima. Probao sam, ali sam bio tobdžija. Bitno je da u takvom odnosu budete tobdžija, a ne furundžija. Da vi je*ete, a ne da budete je*ani - pričao je Era za Republiku svojevremeno, ali je ipak priznao da mu više prijaju odnosi s nežnijim polom:

- Ekstra je s*ks s muškarcima, ali je sa ženom ipak bolje. Ženu ništa ne može da zameni - istakao je tom prilikom folker. 

Podsetimo, Era Ojdanić je nedavno priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom ženom, kao i da je svoje bivše partnerke varao. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading