Era i Palčica
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Folk pevač Era Ojdanić poznat po svojim, u najmanju ruku, šokantnim izjavama, nedavno je ponovo iznenadio javnost, kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom.

Era nikada nije krio da je svoju pokojnu suprugu Ljupku najviše voleo, a sada je ponovo iznenadio, kada je javno otkrio da ju je varao.

Ona je i dalje tu i biće dok sam ja živ. Ona je među nama i sa nama i za Badnje veče, za krsne slave itd. Život ide dalje, mora da se živi – rekao je Era i priznao da je bio ženskaroš, ali da je od svih žena najviše voleo Ljupku koja ga je najbolje razumela.

- Istina živa. Ona je bila takva lafica, shvatila je na vreme kakav je moj posao. Bila je harmonikašica kad sam je oženio i znala je moj posao, da moram da budem izložen lepim ženama i devojkama, ljudima koji vole muziku i koji vole da popiju, ali je bila sigurna da je nikad ne bih izneverio i ostavio. Prevario sam je hiljadu puta, ali nikad izneverio – istakao je Ojdanić.

Podsetimo, u "Zadruzi" se nedavno pričalo o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim folkerom Erom Ojdanićem, o čemu je prva javno progovorila Jovana Tomić Matora.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading