Andrijana Lazić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica iz Republike Srpske, Andrijana Lazić, izgubila je život padon sa 24. sprata sa zgrade u Dubaiju, okolnosti njene smrti još uvek nisu poznate, a javnost je ova vest duboko potresla.

Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost.

Naime, Nebojša Lazić Zenga, otac pokojne pevačice, podelio je potresnu sliku svoje čerke iz prestonice Emirata na kojoj se vidi kako ona pozira na ivici zgrade sa pogledom na ceo grad.

Mnoge je ova njena fotografija potresla i naterala da pomisle da je pevačica upravo pala sa ove zgrade i poginula. 

Podsetimo, njen otac, napisao je na svom Instagram profilu da će da se uključi u istragu vezanu za smrt ćerke, te da će otići direktno u Dubai.- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - počeo je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading