Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica iz Republike Srpske, Andrijana Lazić, izgubila je život padon sa 24. sprata sa zgrade u Dubaiju, okolnosti njene smrti još uvek nisu poznate, a javnost je ova vest duboko potresla.

Ona je u petak, uz prisustvo brojnih prijatelja, rodbine i neuštešne porodice, ispraćena na večni počinak u rodnom mestu.

Budući da je njen otac rekao da sumnja da je njegova naslednica imala napad astme i da je zato pala sa sprata, mnoge su intrigirali detalji.

Ipak, Lazić ne želi do daljnjeg da priča, odnosno dok ne prođe 40 dana od dana sahrane mezimice.

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - počeo je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading