Selma Bajrami u izazovnoj kombinaciji
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Selma Barjami je najbolji primer kako se ne ponaša prema zemlji koja ti je nebrojeno puta pružila gostoprimstvo - opšti je stav na društvenim mrežama.

Pevačici se, smatraju mnogi, sopstvena glupost "olupala o glavu" - na naplatu je došlo veličanje takozvane Velike Albanije i pokazivanje dvoglavog orla, zbog čega joj je i zvanično zabranjen ulazak u Srbiju.

Međutim, ni to joj nije bilo dovoljno, već je nastavila da provocira i na svom Instagram profilu objavljuje razne, kako su ocenili korisnici te platforme, neumesne izjave. Poslednja u nizu je u vezi s nacionalizmom:

- Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000, onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi - citirala je muzičara Ramba Amadeusa Selma, i posle niza negativnih komentara zaključala je svoj Instagram profil.

Podsetimo, slučajem Selme Bajrami bavili su se mnogi, među prvima starleta Tamara Đurić, koja ju je kad je sve počelo doslovce patosirala.

- Njen slučaj je završen. Tako će završiti i svako sledeći ko podrugljivo bude pričao o našoj državi. Mi, kao gostoprimljivi Srbi, dozvoljavamo da svi onako po nama, da ne upotrebim tešku reč. Ona je to iskoristila. Drago mi je što smo napokon počeli da poštujemo sebe i da sistemom eliminacije uklanjamo neprijatelje. Možda su teške reči, ali neko ko nam ne misli dobro i ta cela zamisao te „Velike Albanije“ - istakla je Đurićeva, pa dodala:

- U Srbiju je svako dobrodošao, mi smo gostoljubivi i više nego što treba, ali ovo s njom je bilo stvarno ponižavajuće. I da država nije tako odreagovala, to bi bilo onako da mi dozvoljavamo da urinira po nama. Opet bih naglasila, možda ona to nije svesno uradila, ali jednostavno, zna se šta simbol koji je pokazala označava - rekla je u emisiji „Amidži šou“ Đurićeva.

Piše: Ena Popović 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading