Selma Bajrami
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako je Alo! prvi saznao, pevačica Selma Bajrami pre nekoliko dana zadržana je na beogradskom aerodromu. 

Selmi je odbijen ulazak u našu zemlju jer je utvrđeno da je na snazi mera udaljenja, mera bezbednosti proterivanja stranca, odnosno zabrana ulaska u Republiku Srbiju, kao i zbog toga što je utvrđeno da u vezi sa ulaskom i boravkom stranaca u našoj zemlji postoji negativna procena bezbednosnog rizika, pišu domaći mediji. 

Tom prilikom, Selmi su policijski službenici saopštili i da na ovu odluku može da uloži žalbu, ali da u tom slučaju mora da plati i administrativnu taksu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti, ali da ta žalba ne odlaže izvršenje rešenja.

Podsetimo, Selma Bajrami krajem prethodne godine našla se u centru skandala kada je na jednom nastupu pevala albansku pesmu i tom prilikom pokazivala dvoglavog orla, odnosno simol velike Albanije. 

Nakon toga je naišla na osude zbog provokacija koje upućuje srpskom narodu. Pevačica se nijednom nije izvinila, već je nastavila da provocira svojim izjavama i komentarima. 

- Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje verujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih - rekla je ona.

- Da li ćeš pevati u Srbiji, jesi li tamo zabranjena sad? - glasilo je jedno pitanje, na koje je Selma odgovorila.

- Jesi li sigurna da sam zabranjena? Pevaću gde god budem želela. Ne želim da pričam o tome, pitajte me nešto u vezi muzike - poručila je Selma koja je potom isključila lajv.

Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading