PEVAČ NALETEO NA DEVOJKU, DRUGI UBIO ČOVEKA! Ove poznate ličnosti su imale stravične saobraćajne nesreće
Printscreen/Zvezde Granda

Životi naših poznatih pevača i umetnika, nažalost, bili su suočeni sa raznim nesrećnim slučajevima na putevima.

Kao što znamo, njihove poslovne obaveze često iziskuju putovanja, te usled umora, ali i nepažnja drugih u sekundama su promenile sudbine mnogih.

Vest koja je prodrmala javnu scenu jeste saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao Đorđe David. Iako je iskusan vozač koji često putuje svojim automobilom.

Porodica Đorđa Davida sada prolazi kroz veliku agoniju jer je žena koju je pokosio, izgubila svoj život.

Roker nije jedini kojeg je zadesila tragična sudbina. 

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", pevač Mahir Petrović, osumnjičen je da je 31. jula 2023. godine usmrtio pešaka.

Naime, nesreća se dogodila u Gornjem Vakufu, on je pobegao sa mesta nesreće, neće biti pritvoren, a zajedno će se sa ocem Irfanom, koji mu je pomogao u uklanjanju tragova, braniti sa slobode, potvrđeno je medijima iz Tužilaštva Srednje-bosanskog kantona..

Pevac Toni Cetinski  učestvovao je u nesreći koja se dogodila u Rovinju u Pustoj ulici, a u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac.

Nesreća se dogodila u petak oko 14 sati. Telo nesrećnog čoveka je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo na koji način je umro i da li je bio pod uticajem alkohola, odnosno da li je već bio mrtav kada je preko njegovog tela prešao Cetinski. Iako je prošao alko-test i rezultat je bio negativan, Cetinskom je uzeta je krv kako bi se utvrdilo da eventualno nije bio pod uticajem opijata.

Pevač Dragan Kojić Keba bio je u šoku posle nesreće u kojoj je, na prešačkom prelazu u Novom Beogradu, svojim "audijem" naleteo na devojku A. Đ. (18).

- Ovim putem se i javno izvinjavam devojci i njenoj porodici. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je devojka dobro. Bio sam sa njom i sa njenom porodicom sve vreme i hvala dragom bogu da je devojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam šta bih rekao... Hvala na razumevanju - rekao je Keba za "Alo!".

Turbulentan život Darka Lazića smirila je nesreća u Brestaču kada je sleteo sa puta i za malo izgubio život.

- Pre 5 godina u 7:00. Hvala ti Bože što me čuvaš - napisao je na dan pete godišnjice od nemilog događaja koji je mogao da ga košta glave.

Avdokat Nebojša, suprug Dragice Radosavljević je pre nekoliko godina udario pešaka u Sremčici koji je nakon tri nedelje borbe izgubio život. Nebojša je izneo detalje situacije navodeći kako je posle nesreće bio uz povređenog, kao i da se konstantno raspitivao o njegovom zdravstvenom stanju.

Kako tvrdi, sve se dogodilo kada se vraćao s posla, u mračnom delu ulice. Njegov automobil je, kako je govorio, bio tehnički ispravan, a prema njegovim rečima alkotest je pokazao da nije imao alkohol u krvi.

Sreću da ne nastrada imao je Dejan Petrović koji je zaspao za volanom na izlasku iz tunela nadomak manastira Nikolje u Ovčar Banji.

Muzičar Dejan Petrović doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću 2. Avgusta 2017. godine u Ovčar Banji, nedaleko od manastira Nikolje. On je u povratku sa nastupa zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je sleteo s puta i pukom srećom preživeo.

Za volanom je zaspala i pevačica Matea Stanković koja je samo pukom srećom preživela i prošla bez ikakvih posledica.

Stresan slučaj dogodio se i Halidu Muslimović u koji je udario devojku na Bežanijskoj kosi, ali na svu sreću nije bilo fatalnih posledica.

U teškoj nesreći kada je izgubio kontrolu nad vozilom, Halid Bešlić uspeo je da izvuče živu glavu, ali je izgubio oko koje je kasnije zamenjeno novim.

 Poznatom pevaču, koji se tereti da je izazvao lakšu saobraćajku, nadležno tužilaštvo je ponudilo da potpiše sporazum o priznanju krivice, na šta je on, kako saznajemo, pristao, pa mu neće biti suđeno. Muslimović je dužan da novac uplati u humanitarne svrhe.

Izvor Granda je otkrio kako je krajem devedesetih jedan poznati srpski muzičar doživeo saobraćajnu nesreću u Makedoniji i da je neko vreme proveo u zatvoru. Međutim, javnost nikada za to nije saznala.

- To se dogodilo 1997. ili ’98. godine i za to je znao samo mali krug prijatelja. Bio je vrlo slična situacija kao sa Đorđem Davidom i dogodilo se na istom auto-putu u Makedoniji. Pevač je neko vreme bio u zatvoru, ali se u medijima do dana današnjeg o tome nije govorilo - ispričao je izvor blizak Grand portalu.

Zbog loših vremenskih uslova i neprilagođene vožnje na putu Vanja Mijatović, Stefan Petrušić i Ana Sević doživeli su saobraćajnu nesreću, a najgore je prošla Vanja koja se mesecima oporavljala od posledica udesa.

Telegraf

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading