David
Foto: Alo/Nikola Todorović/Printscreen Zvezde Granda

Roker Đorđe David bio je učesnik u saobraćajki u kojoj je jedna ženska osoba nastradala.

On, kako su mediji preneli, nije kriv za nesreću, ali svakako se teško nosi sa tragičnim okolnostima. David je inače i dalje u Makedoniji i tamo će biti do petka kako bi dao policiji potrebne izjave. Sa njim je supruga Ana, a sada se oglasio i mladi pevač Žarko Madžić kojem je David bio mentor.

- Zvao sam ga juče nekoliko puta, ali mi se nije javio. Znajući kakav je čovek i veličina, verujem da je u potpunom haosu i da ga sad svi zovu - kaže Žarko i osvrće se na nesreću u kojoj je Đorđe prošao bez povreda:

- Loše vreme, loše okolnosti, sudbina, ko zna šta već… Kao vozač i čest učesnik u saobraćaju, znam da ukoliko se desi ovo što se dogodilo Đorđu, vozač ne snosi nikakvu odgovornost. Pri tom nije imao nijedan promil alkohola, niti bilo kakve druge supstance, što je inače za Đorđa i karakteristično. Zna se koliko je savestan vozač i da alkohol ne konzumira. Koliko sam pročitao njegovu izjavu, kao i saopštenje tužilaštva, on je naleteo na saobraćajnu nesreću i na ženu koja je šetala po auto-putu, tako da nije kriv - objašnjava Madžić i za kraj zaključuje: 

- Poznajući njega sa ovim će živeti jako teško. To ostavlja ozbiljne posledice, psa zgaziš pa ti nije svejedno, a ne čoveka. Kako će da živi sa tim, samo on zna… Ali sam siguran da će nakon toga da se posveti svojim kandidatima, da nastavi sa probama i da tako pokuša da skrene misli i da tu pronađe utehu. Ima ljudi koji ga cene i poštuju i koji će mu pomoći da prebrodi teške trenutke. Jak je on, izdržaće sve što se dešava, ali sam siguran da će ga u momentima samoće to proganjati. Svakog normalnog i savesnog čoveka bi to pogodilo i poremetilo, niko ne može da bude imun na te stvari. Ali verujem da će uspeti da pregura sve ovo. Ima nas koji cenimo sve što se tiče njega i koji ćemo biti uz njega i u ovom teškom trenutku – poručio je Žarko. za Blic.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading