Selma Bajrami
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Face TV

Vest koja je juče odjeknula kao bomba je da je Selmi Bajrami je zabranjen ulazak u Srbiju, zbog pokazivanja dvoglavog orla i pevanja albanske pesme.

Ona od tada ne prestaje da šokira svojim objavama na Instagram nalogu, a sada je usledio još jedan video kojim je uzburkala domaću javnost.

Nakon što se vozila Beogradom uz pesmu "Samo za tebe Beograđanko mala", ona je objavila i svoj snimak uz numeru Jelene Karleuše i Milice Pavlović "Masalah", a na kome je bila vidno raspoložena i nasmejana. 

- Nasikirala se - glasio je jedan od komentara, na šta je Selma odmah ironično odgovorila:

- Mnogo - napisala je ona uz emotikon koji plače od smeha.

Selma Bajrami

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, njen postupak isporovcirao je publiku u Srbiji, te se ova tema od juče komentariše na svim društvenim mrežama. 

- "Kad osetiš po džepu jer nema para iz Srbije, plakaćeš al ne od smeha nego od muke", "Tek ćeš se smejati, ali od muke, kad budeš pevala za 15 evra", "Neće biti para iz Srbije više, ni tezgi, pa se ti nemoj sikirati" - samo su još neki komentari.

Podsetimo, ona nije jedina poznata ličnost koja je iz regiona oberučke primljena u Srbiju, a potom iskazala netrpeljivost.

Pevačici Jadranki Barjakatarović i Zvezdi Granda Sadiku Hasanoviću, zabranjen ulazak u našu zemlju, upravo zbog sličnih poteza koji su pravili, poput njihove koleginice Selme Bajrami.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
ja

23.01.2024 12:07

A ko je njiu i prije zvao da pjeva ja sam cula da ona dobro orgija a ne da se bavi muzikom.