SUPRUGA ĐORĐA DAVIDA KRENULA U MAKEDONIJU! Roker se loše oseća, isplivali novi detalji nesreće u kojoj je učestvovao muzičar
Foto: Printscreen/Printscreen

Roker Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je jedna žena poginula.

Kako mediji saznaju, muzičar je u dobrom zdravstvenom stanju, a ovim povodom oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Kumanovu.

Kako mediji saznaju, njegovo vozilo "opel insignija" je trenutno na vanrednom tehničkom pregledu, a rokerova supruga Ana danas se uputila ka Severnoj Makedoniji kako bi posetila supruga u hotelu i bila sa njim u ovim teškim trenucima. Ona će se tamo zadržati do petka, kada će se znati da li će moći da se vrate zajedno u Srbiju, navodi izvor za domaće medije.

- Đorđe može da prima posete u hotelu, tako da je supruga hitno doputovala kako bi bila uz njega. On nije u pritvoru, slobodan je čovek, ali do petka ne sme da napušta Severnu Makedoniju. Otkad se saznalo za ovu tragediju, David prima na stotine poruka podrške, a među prvima su mu se javili i njegove kolege iz žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Oni su mu poručili da im se obrati za sve što mu je potrebno, na čemu im je on veoma zahvalan. Naravno, David je van sebe. Sad mu je još gore nego u nedelju, ne može da se pomiri sa činjenicom da je ta žena nastradala. Podrška mu baš jako znači i nada se da će se sve dobro završiti - priča sagovornik iz susedne zemlje za domaće medije, pa objašnjava kako se muzičar ponašao kod tužioca:

- Đorđe je samo ponavljao da mu je jako žao zbog svega što se izdešavalo i da u životu nije psa zgazio. Rekao je da će svaku odluku suda prihvatiti i da samo želi da se ova agonija završi - završava izvor za Kurir.

Podsetimo, roker se nakon udesa oglasio, kada je saopštio da su analize urađene i da u krvi navodno nije imao alkohol niti druge supstance.

- Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe David za "Grand" i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao zakonsku proceduru nakon udesa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading