OVO LEDI KRV U ŽILAMA! Ovako je Đorđe David govorio pre nesreće, jedan detalj o kolima izaziva jezu
Printscreen/Zvezde Granda

Muzičar i član žirja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David,  doživeo je saobraćajnu nesreću u Makedoniji, u kojoj je jedna osoba stradala. 

Kako se nezvanično saznaje, on će tamo ostati dok se ne završi cela istraga. 

Do nesreće je došlo kada je jedno vozilo uletelo u suprotnu traku i udarilo u drugi na auto- putu, da bi samo minut posle toga na njih naleteo Đorđe David.

Samo mesec dana pre nesreće Đorđe je otkrio da mu je najveća sreća u prethodnoj godini bila ta što ga je auto dobro služio.

– 2023. godinu ću pamtiti po pobedi u „Zvezdama Granda“, po velikom broju koncerata, po tome što je Staša (prim.aut ćerka) upisala Muzičku školu i pokazala se kao izvanredan talenat. Svaki njen javni čas je za mene ozbiljna strepnja i radost na kraju. Naravno, kada ne bude bila dobra ja ću to reći jer sam vrlo surov prema njoj - istakao je pre samo mesec dana i dodao:

- Takođe ću 2023. pamtiti po tome što me je automobil fenomenalno služio cele godine, što je za muzičare posebno važno. Mnogo sati sam proveo na četiri točka i zbog toga mi je to jako važna stavka u životu.

Podsetimo, roker se nakon udesa oglasio, kada je saopštio da su analize urađene i da u krvi navodno nije imao alkohol niti druge supstance.

- Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe David za "Grand" i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao zakonsku proceduru nakon udesa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading