Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Pevačica Ceca Ražnatović bira sa kim provodi svoje vreme, poznato je da se ona druži sa brojimn kolegama sa estradne scene. 

Među njima jeste i njena koleginica Dara Bubamara

Ceca i Dara su  dan provele zajedno u Beogradu.

Dara je na svom Instagram profilu podelila kratak snimakn sa Cecom, gde su poručile:

- Tradicija se nastavlja. Na starom mestu nas dve - rekla je Ceca, a Dara joj je poslala poljubac i poručila da je voli.

Podsetimo, Ovako je Dara Bubamara pričala je o prijateljstvima na estradi i tom prilikom dotakla se svoje koleginice Svetlane Cece Ražnatović i druženja sa njom.

- Stara garda pevača, mislim na staž, Sinan, Džej, Mile Kitić, Ceca, to su ljudi potpuno drugačiji, normalni, a ova neka nova generacija, nova ekipa na estradi ima kvaliteta, ali dosta njih u glavi su već zvezde, a nemaju 10% karijere kao što imaju Ceca i Dara. Ja sam mnoge pevače ispratila, samo zato što sam imala mozga, što sam bila jednostavna, normalna, Bog sve to vidi - rekla je Bubamara u emisiji "Ekskluzivno" i dodala:

- Toliko sam se setila lepih dana, početka, Tašmajdana. Njen koncert na Tašmajdanu, a moj prvi veliki nastup, toliko sam bila srećna, bilo mi je predivno. Toliko sam srećna što sam zadnjih godina u pravom društvu. I privatno sam izabrala ljude koji mi samo prijaju, a sa estrade to je definitivno Ceca. Toliko mi je lepo sa njom, toliko delimo pozitivnu energiju, bukvalno sve što je negativno, sve što me uznemirava, ja odbacujem, ali to je stvarno tako.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading